BLIX helpt u succesvoller worden op de duurzame energiemarkt

Onze consultants adviseren over strategische beslissingen bij duurzame energieprojecten, voeren quick-scans voor haalbaarheid van een project uit, doen zorgvuldigheidsonderzoeken (technische due diligences) en helpen een financiële strategie op te zetten.

Ons advies is gebaseerd op diepgaande kennis van het overheidsbeleid omtrent energie, de laatste technische ontwikkelingen, risico's en kansen binnen de duurzame energiemarkt, gecombineerd met ons brede netwerk in de sector. Onze hands-on ervaring in alle fases van een wind- of zonneproject zijn van toegevoegde waarde voor uw duurzame activiteiten.

Wij leveren afgebakende diensten en advies. Zo kunt u bij ons terecht voor een technische due diligence, validatiestudie, haalbaarheidsstudie, strategische studie, marktstudie of energiesysteemstudie.

Bij de verkoop van een project of het aantrekken van eigen vermogen voor een project op land of zee biedt BLIX onderhandelingskracht in de tenderfase en advisering over de opzet en mogelijkheden. Bovenstaande diensten leveren wij momenteel in Nederland, Belgie, Frankrijk, Roemenie en Taiwan.

Onze kennis over windenergie op zee delen wij via een Offshore Development Course (i.s.m. De Oude Bibliotheek). Wilt u meer weten over windenergieprojecten op land? Bekijk dan de module wind op land bij Euroforum.

Laat ons weten waar uw behoefte ligt en samen bepalen we welke dienst het beste aansluit.