Maak kennis met de duurzame energiewereld

Albert van der Hem is docent van windmodule voor Euroforum

Op 4 november doceert Albert van der Hem, directeur van BLIX, op verzoek van Euroforum tijdens een opleidingsdag over windenergie. Deze dag is onderdeel van de 7-daagse opleiding ‘Duurzame Energieprojecten’. De opleiding start al op 29 september. Euroforum organiseert cursussen, opleidingen en congressen voor professionals. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leren cursisten tijdens deze module over alle stappen om een windproject te ontwikkelen en te realiseren. Wilt u meer weten over duurzame energieprojecten? U kunt zich nu nog inschrijven. Daarnaast mag BLIX een gratis gastenkaart weggeven.

Wat leert u?

Albert van der Hem is een ervaren ontwikkelaar van onshore en offshore windparken. Hij adviseert over projectontwikkeling, haalbaarheid, aanbesteding, inkoop, nieuwe business en strategie. Tijdens de cursusdag deelt hij graag zijn kennis en praktijkervaring met u, zodat u inzicht krijgt in het succesvol ontwikkelen van een windenergieproject. Verwacht een leerzame, interactieve dag met praktijkcases.

Voor wie?

De cursus is interessant voor iedereen die werkt aan duurzame energieprojecten. Dit kunnen afdelingshoofden, beleidsmakers- en medewerkers, proces- en programmamanagers, projectleiders, juristen en adviseurs zijn bij bijvoorbeeld Rijksoverheden, Provincies en Gemeenten, Omgevingsdiensten, Waterschappen, Milieuorganisaties,  Projectontwikkelaars, Vastgoedondernemingen, Energiebedrijven en Netbeheerders.

Inschrijven

De hele opleiding bestaat uit 3 basismodules over duurzame energie (de markt, business cases, financiering en projectaanpak). Daarnaast heeft u keuze uit vier keuzemodules (warmte, zonne-energie, windenergie en bio-energie). U kunt zich voor de volledige 7-daagse opleiding inschrijven (€ 3.999,-), alleen voor de basismodules (€ 2.499,-) of voor een van de keuzemodules (€ 799,-). Schrijf je in via BLIX door een e-mail te sturen naar saskia@blix-bv.com. U ontvangt dan een korting van € 250,- wanneer u zich voor de hele opleiding inschrijft, €125,- wanneer u zich voor de basismodules inschrijft en € 50,- wanneer u zich voor één module inschrijft.

Maak kans op gratis deelname

BLIX geeft een gratis deelname weg voor de hele opleiding! Mail naar saskia@blix-bv.com en maak de volgende zin af: Ik ben gemotiveerd om deel te nemen aan deze opleiding, omdat…. BLIX stuurt 26 september de winnaar met de beste motivatie een persoonlijk bericht.

Kijk op www.euroforum.nl/duurzameprojecten voor meer informatie over deze opleiding.