Introductie van Parag Shanbhag

Offshore wind expert sluit zich aan bij BLIX

1 oktober 2017 startte Parag Shanbhag bij BLIX als senior projectmanager en consultant. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als offshore wind engineer en deed waardevolle kennis op bij contractor VBMS. Bij VBMS werkte Parag voor de Engelse offshore windprojecten Walney 2, London Array, Gwynt y Mor, Galloper, Dudgeon en Westermost Rough als tender engineer en in de uitvoeringsfase. Voor BLIX zet hij zijn kennis in voor diverse offshore windparken, maar ook voor onshore Windpark Westfrisia, waar BLIX het tendermanagement voor doet. Lees verder over Parag.

Parag Shanbhag – Senior Projectmanager en Consultant

Offshore ervaring

Bij VBMS heeft Parag verschillende commerciële en engineering rollen vervuld voor de kabelinstallatie voor offshore windparken Hij was project engineer in de uitvoeringsfase voor de kabelvervanging tussen Jersey en Guernsey en offshore windparken London Array en Walney 2. Het BLIX team is een expert rijker met de kennis en ervaring van Parag.

Impact vergroten

 Parag: “Jaren geleden kwam ik van Canada naar Nederland om een bijdrage te leveren aan het verlagen van de kosten voor windenergie. Bij BLIX kan ik mijn jarenlange offshore ervaring inzetten en mijn impact in de windenergiesector vergroten.”

Bekijk hier zijn persoonlijk pagina en maak een afspraak met Parag om hem te ontmoeten tijdens de WindEurope van 28 tot en met 30 november in de Amsterdam RAI.