Harry Post versterkt BLIX

Onshore en offshore bouwexpert bij ons team

Op 16 april startte Harry Post als bouwmanager wind- en solar energie bij BLIX. Harry heeft meer dan 20 jaar ervaring in civiel en maritieme bouw en heeft essentiële vaardigheden en ervaring met grote bouwprojecten wereldwijd. Hij werkte voor onshore en offshore projecten in de olie-, gas- en mijnindustrie en vervulde verschillende rollen bij grote commerciële havenontwikkelingen in het buitenland zoals projectmanager, resident ingenieur en senior project ingenieur aan zowel de aannemerskant als aan de werkgeverskant.

Voor Murray en Roberts was hij bouwmanager voor een olie- en gasproject en senior project ingenieur voor WorleyParsons voor een ijzererst mijnproject in West Australië. Verder was hij voor Cullen en Grummitt & Roe verantwoordelijk voor de supervisie van de bouw van de internationale haven New Owendo in Gabon en Fairview Container Fase 2 Havenuitbreiding in Prince Rupert, Canada. Ook tijdens de tender- en contracteringsfase en als ingenieur manager van civiele en elektrische werken heeft Harry zijn sporen verdiend.

Voor BLIX is hij namens de klant verantwoordelijk voor het bouwmanagement van onshore windpark Westfrisia. Verder maakt hij deel uit van het ontwerp- en contractteam van de civiele en elektrische werken van onshore windparken Oostflakkee en Etten-Leur voor Renewable Energy Factory.

Deel uitmaken van een groeiende nieuwe industrie

Harry: "Na jaren als expat ingenieur te hebben gewerkt, ben ik gemotiveerd om in Nederland in de duurzame energiesector aan de slag te gaan. Bij BLIX krijg ik de kans om mijn jarenlange bouwervaring toe te passen op verschillende onshore en offshore wind- en solar projecten."