Euroforum cursus Wind Energie

12 & 25 November 2020 | Utrecht

Albert van der Hem is docent van de eendaagse module Windenergie in de opleiding ‘Duurzame Energieprojecten’ van Euroforum.

Op verzoek van Euroforum doceert Albert van de Hem, directeur van BLIX, op 12 en 25 november 2020 de module Windenergie als onderdeel van de 4-daagse opleiding ‘Duurzame Energieprojecten’.

Wat leert u?

Albert van der Hem is een ervaren ontwikkelaar van onshore en offshore windparken. Hij adviseert over projectontwikkeling, haalbaarheid, aanbesteding, inkoop, nieuwe business en strategie. Tijdens de cursusdag deelt hij graag zijn kennis en praktijkervaring met u, zodat u inzicht krijgt in het succesvol ontwikkelen van een windenergieproject. Verwacht een leerzame, interactieve dag met praktijkcases.

Voor wie?

De cursus is interessant voor iedereen die werkt aan duurzame energieprojecten. Dit kunnen afdelingshoofden, beleidsmakers- en medewerkers, proces- en programmamanagers, projectleiders, juristen en adviseurs zijn bij bijvoorbeeld Rijksoverheden, Provincies en Gemeenten, Omgevingsdiensten, Waterschappen, Milieuorganisaties,  Projectontwikkelaars, Vastgoedondernemingen, Energiebedrijven en Netbeheerders.

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor de opleiding kan via https://www.euroforum.nl/energie/opleiding-duurzame-energieprojecten Daar vindt u ook meer informatie over de opleiding en de verschillende modules.

Euroforum organiseert cursussen, opleidingen en congressen voor professionals. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leren cursisten tijdens deze module over alle stappen om een windproject te ontwikkelen en te realiseren. Wilt u meer weten over duurzame energieprojecten? U kunt zich nog inschrijven voor deze opleiding, die na de zomer van start gaat. Wilt u uitsluitend 1 van de windenergie cursusdagen volgen, mail dan met nicole.vonk@euroforum.nl

Bij deelname aan de module Windenergie ontvangt u het boek 'Alles over Windenergie'.