BLIX and DOB-academy bieden cursus projectontwikkeling wind op zee

Maak een windontwikkelplan tijdens een tweedaags interactief spel - 21 en 22 februari 2018

BLIX verzorgt samen met DOB-Academy een tweedaagse cursus waarin alle facetten van het ontwikkelen van een offshore windpark aan bod komen. DOB-Academy biedt offshore opleidingen voor professionals. De cursus genaamd ‘Offshore wind project development’ wordt op een interactieve manier gegeven, waarbij korte colleges worden afgewisseld met een windpark ontwikkelspel. In deze simulatie wordt een tender nagebootst, waarin de stof die is besproken tijdens de colleges meteen in “praktijk” toegepast kan worden. De cursus in juli ontving positieve reacties. Inschrijven voor de cursus op 21 en 22 februari 2018 is nog mogelijk.

Voor wie?

Door de brede opzet is de cursus geschikt voor alle stakeholders binnen de wind op zee sector die beter willen begrijpen wat er precies komt kijken bij de ontwikkeling van een windpark op zee.

Wat leer ik?

De cursus focust op belangrijke besluitvormingsmomenten tijdens de voorbereiding van een tender. Leer meer over site-selectie, windpark lay-out, planning, contractering en financiering. De verschillende stakeholders per fase komen aan bod als ook de externe invloeden. Test aan het einde van de cursus je eigen ontwikkelplan en weet welk effect bepaalde keuzes in de tender voorbereidingsfase hebben op de risico’s en efficiëntie van het windpark.  

Inschrijven

BLIX en DOB Academy zullen de cursus gezamenlijk geven:
Cursusdata: 21 en 22 februari 2018
Locatie: De Oude Bibliotheek, Den Haag
Prijs: €1500,- excl. BTW

Klik hier voor de website van DOB-Academy voor meer informatie over de inhoud van de cursus en inschrijfmogelijkheden.