BLIX aanwezig op de Winddays

Kom langs op de beursvloer bij onze stand 48

Aanstaande 13 en 14 juni openen wederom de deuren van het WTC in Rotterdam voor de Winddays 2018. De NWEA en TKI Wind op Zee organiseren deze tweedaagse windconferentie en -beurs die veel onshore en offshore wind experts uit de industrie bijeen brengt. Een goede gelegenheid om collega’s uit de sector te ontmoeten en kennis uit te wisselen. Dit jaar is het thema: Wind Europe’s Future Energy Supply. U kunt BLIX vinden bij stand 48 achterin de hal links bij de catering. Albert van der Hem, directeur van BLIX, leidt 14 juni een sessie over de financiering van wind op zee ten tijde van nul biedingen.

Het afgelopen jaar heeft BLIX mooie wind- en zonprojecten mogen realiseren voor haar klanten waaronder RVO, Shell, Zonnepark Voorst, Akzo, Northland Power, Windpark Westfrisia, Rentel, Provincie Groningen, Mermaid-Seastar, Windpark Krammer, Elicio, Storm, Gemeente Waalwijk, Windpark Bouwdokken en NERO. We hielpen bij het zoeken naar investeerders, gaven advies tijdens de ontwikkeling, deden due diligence en hielpen bij de tendering, contractering en het bouwmanagement van wind- & solar parken.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Breng dan een bezoek aan onze stand. Het hele team zal gespreid over de twee dagen aanwezig zijn. Wilt u specifiek een consultant spreken? Maak dan vast een afspraak van tevoren. Dat kan direct via de teampagina of stuur een mail met een verzoek naar saskia@blix-bv.com.  

Praktische informatie

Evenement: Winddays
Locatie: WTC, Beursplein 37, 3011 AA, Rotterdam
Datum: 13 en 14 juni 2018
Tijd: van 9.00 tot 18.00 uur
Programma: zie deze link