Bezoek onze stand tijdens WindEurope

en vraag naar onze tools of het LCoE Dashboard

Van 28 tot en met 30 november vindt de WindEurope Conference & Exhibition 2017 plaats in eigen land. WindEurope is de gastheer van deze editie samen met de Nederlandse Wind Energie Associatie (NWEA) in de Amsterdam RAI. BLIX ziet u graag op onze stand in het midden van de Dutch Village in hal 2 (2B50d). We wisselen graag met u van gedachten over onshore en offshore wind, bijvoorbeeld op het gebied van ontwikkeling, due diligence, tenderen en engineering, contractering, bouw of strategisch advies.

BLIX zoekt altijd naar mogelijkheden om de energietransitie verder met u te kunnen versnellen. Voorafgaand aan de beurs kunt u een afspraak maken met één van onze consultants. Neem direct contact met ze op via de teampagina of maak een afspraak via Saskia van Loozenoord.

Zowel op onshore als offshore gebied is BLIX tools aan het ontwikkelen. Onze jarenlange projectervaring hebben wij omgezet in aansprekende tools waarmee projecten snel en efficiënt ondersteund kunnen worden. Wilt u in korte tijd een uitvraag op de markt zetten en tot bindende offertes komen? Hoe behoudt u te allen tijde het overzicht in uw project? Vraag dan onze experts naar onze tools of het LCoE Dashboard.

Graag heffen we met u het glas tijdens de netwerkborrel op woensdag 29 november in de lounge van de Dutch Village.

Praktische informatie

Onze stand bevindt zich in de Dutch Village in hal 2, stand nummer 2B50-d. Elke dag zullen meerdere collega’s aanwezig zijn.

De beurs en conferentie vindt plaats van 28 tot en met 30 november in de RAI Amsterdam.

Openingstijden              

  • 28 november    09.00 - 18.30 uur
  • 29 november    09.00 - 18.30 uur
  • 30 november    09.00 - 17.00 uur

Locatie  

Amsterdam RAI
Europaplein 22 – Ingang K
NL 1078 GZ, Amsterdam

Bekijk de website van de WindEurope voor meer informatie en online registratie.

We zien u graag op de beursvloer!