Roeland Steenhuis

Roeland Steenhuis is senior consultant, project- en contractmanager bij BLIX. Hij heeft ruim tien jaar gewerkt in de olie- en gasindustrie als contract- en engineering manager en projectleider. De afgelopen vijf jaar was hij bij Vopak verantwoordelijk voor het bepalen van de strategie voor contracten, het tenderen en contract- en claim management van projecten in Nederland en België. Roeland adviseerde en ondersteunde in de divisie Europa en Afrika bij lopende projecten. Zijn loopbaan begon bij Essent Projects en RWE Technology als projectleider en engineering manager.

Roeland creëert en behoudt het overzicht in complexe situaties, waardoor projecten efficiënt gemanaged worden. Hij is gedreven en resultaatgericht.

In 2004 behaalde hij zijn Professional Doctorate in Engineering (PDEng) Process and Product Design aan de Technische Universiteit Eindhoven. In 2002 behaalde Roeland zijn Master of Engineering (MEng) in Chemische Technologie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

"Samen met het team van enthousiaste professionals van BLIX zal ik mijn ervaring op het gebied van project- en contractmanagement inzetten om bij te dragen aan een duurzame toekomst!"