Maartje Pierhagen

Maartje Pierhagen verzorgt de communicatie en het omgevingsmanagement bij diverse projecten van BLIX. Maartje heeft veertien jaar ervaring met communicatiemanagement voor complexe projecten. Sinds zes jaar is zij gespecialiseerd in het maken van communicatiestrategieën en begeleiding van de communicatie bij duurzame energietrajecten, van energieopwekking tot -besparing. Zij verzorgde o.a. de communicatie rondom windenergie op zee bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de strategische communicatie van het programma Nieuwe Energie Overijssel van de Provincie Overijssel. 

Bij BLIX werkt zij als omgevingsmanager en senior communicatie consultant voor o.a. gemeente Waalwijk en Brabant Water aan windpark Haven 8 Zuid.

"BLIX opereert vanuit een prachtige duurzame werkomgeving, die ik op de fiets bereik. Fris wakker kan ik hier mijn communicatie vaardigheden botvieren op mijn collega's of inzetten voor klanten. Regelmatig werk ik buiten de deur aan projecten die intern of extern behoefte hebben aan acceptatie of dialoog. Tot ziens?!"