Harry Post

Harry werkt als onshore en offshore projectmanager en consultant bij BLIX. Harry heeft meer dan twintig jaar ervaring in civiel en maritieme bouw en heeft essentiële vaardigheden en ervaring met grote bouwprojecten wereldwijd. Hij werkte voor zowel onshore als offshore projecten in de olie-, gas- en mijnindustrie en vervulde verschillende rollen bij grote commerciële havenontwikkelingen in het buitenland zoals projectmanager, resident ingenieur en senior project ingenieur aan zowel de aannemerskant als aan de werkgeverskant. Bij BLIX is hij namens de klant verantwoordelijk voor het bouwmanagement van zonnepark Voorst, onshore windpark Westfrisia en De Wieken. Hij maakte hij deel uit van het ontwerp- en contractteam van de civiele en elektrische werken van windparken Oostflakkee en Etten-Leur voor Renewable Energy Factory.

Dankzij zijn ervaring is Harry zeer gedreven in het managen van complexe contract- en bouwprojecten. Hij is rustig, analytisch, werkt precies en is waar nodig besluitvaardig.

"Na jaren als expat ingenieur gewerkt te hebben, ben ik gemotiveerd om in Nederland in de duurzame energiesector aan de slag te gaan. Bij BLIX krijg ik de kans om mijn jarenlange bouwervaring toe te passen op verschillende onshore en offshore wind- en solar projecten.”