Astrid Schilderman

Astrid Schilderman werkt sinds juni 2018 voor BLIX Consultancy. Met een master degree in chemical engineering (TU Delft) en een finaleplek in de Shell Master Award for Sustainability heeft Astrid bewezen meer dan voldoende in huis te hebben om projecten tot een goed einde te brengen.

In de afgelopen twaalf jaar heeft Astrid haar sporen verdiend bij Shell. Met projecten in Nederland, Duitsland, Irak en Qatar heeft ze veel nationale en internationale ervaring opgedaan. Ze vervulde rollen van HSE Consultant, Process Engineer, Assistant Production Unit Manager, Project Engineer en Project Manager. Omdat de wereld van de duurzame energie haar trok, besloot ze dit jaar de overstap naar BLIX te maken waar ze als projectmanager van diverse onshore windprojecten is gestart.

Met haar focus op deliverables, haar analytisch vermogen en haar gestructureerde manier van werken gaat Astrid steeds recht op haar doel af. Helder en doordacht communiceren is kenmerkend voor haar. Ze is daarmee in staat mensen te verbinden en de teamprestatie voorop te stellen.

"Wat mij aanspreekt is samen met een gemotiveerd en divers team een bijdrage te leveren aan het versnellen van de energietransitie. Daarvoor zit ik bij BLIX op de juiste plek."